Φωτογραφίες από την πορεία μας στο χρόνο. Φωτογραφίες από την καθημερινότητα στο Ωδείο μας!
ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ – ΧΟΡΩΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ KODÁLY - Απολλώνιο Ωδείο
17681
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17681,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ – ΧΟΡΩΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ KODÁLY

Μαθαίνουμε τη Μουσική όπως τη μητρική μας Γλώσσα. Με τρόπο βιωματικό, μέσα από το τραγούδι, με όργανο τη φωνή τους και το σώμα τους, τα παιδιά αποκτούν αίσθηση των βασικών μουσικών στοιχείων όπως η αίσθηση του παλμού, και του ρυθμού, μαθαίνουν μουσική ανάγνωση και θεωρία της μουσικής, αναπτύσουν τις ακουστικές τους δεξιότητες ενώ παράλληλα καλλιεργούν τη μουσικότητά τους.
Τα τμήματα απευθύνονται τόσο σε παιδιά που παίζουν κάποιο όργανο, όσο και σε εκείνα που απλώς τους αρέσει να τραγουδούν και να συμμετέχουν σε χορωδία. Διαμορφώνουμε καταλλήλως τα τμήματα ώστε να ανταποκρίνονται στις ηλικίες και στο επίπεδο γνώσεων των
μαθητών. Οι δεξιότητες που καλλιεργούνται είναι βασικές και απαραίτητες για κάθε μουσικό, και η ανάπτυξή τους δεν έχει τέλος!

Οι δεξιότητες που αποκτούν τα παιδιά μέσα απο τη μουσική και ειδικότερα μέσα απο αυτό το εργαστήρι είναι σημαντικές και βοηθούν στην πολύπλευρη ανάπτυξή τους ασχέτως του αν θα επιλέξουν να αφοσιωθούν στη μουσική ή ακόμα και να την ακολουθήσουν επαγγελματικά. Μέσα απο το τραγούδι τα παιδιά εκφράζουν και ταυτόχρονα καλλιεργούν τον εσωτερικό τους κόσμο. Τραγουδώντας δε μαζί, ως χορωδία, κοινωνικοποιούνται και μαθαίνουν να λειτουργούν ως ομάδα!

Έχουμε την χαρά το εργαστήρι να διδάσκει η Yasmin Folini, απόφοιτος και μέλος του διδακτικού προσωπικού του Ινστιτούτου Kodaly της Ακαδημίας Ferenc Liszt της Ουγγαρίας.
1 ώρα και 30 λεπτά εβδομαδιαίως.
Τμήμα Α’ : για παιδιά 7 – 10 ετών, Πέμπτη 6:30 – 8μ.μ
Τμήμα Β ́ : για παιδιά 11 – 15 ετών, Σάββατο 5 – 6:30μ.μ
Ημερομηνία έναρξης: Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022