Φωτογραφίες από την πορεία μας στο χρόνο. Φωτογραφίες από την καθημερινότητα στο Ωδείο μας!
Βιογραφικο Σημειωμα - Νικη Αραπη  - Απολλώνιο Ωδείο
17398
page-template-default,page,page-id-17398,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Βιογραφικό Σημείωμα – Νίκη Αράπη 

 
Η Νίκη Αράπη είναι διπλωματούχος Πιάνου με καθηγητή τον Uwe Matschke και Ανώτερων Θεωρητικών με καθηγητή το Σ. Μάζη. Είναι απόφοιτος του Διετή Επαγγελματικού Κύκλου Σπουδών στη Μουσικοκινητική Αγωγή C. Orff (σχολή Μωραΐτη). Είναι κάτοχος πιστοποιημένης επιμόρφωσης στα εκπαιδευτικά αντικείμενα: ”Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση” και “Προαγωγή Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων” από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Έχει παρακολουθήσει International Summer Courses στο Orff Institute Salzburg καθώς και σεμινάρια Μουσικοκινητικής Αγωγής C.Orff στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι τακτικό μέλος του Ε.Σ.Μ.Α. (Ελληνικός Σύλλογος Μουσικοκινητικής Αγωγής Carl Orff) και της ΕΕΜΑΠΕ (Ένωση Εκαπιδευτικών Μουσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης) και επιμορφώτρια ΜΚΑ C. Orff ενηλίκων. Από το 2004 εργάζεται ως μουσικός στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση και διδάσκει Μουσικοκινητική Αγωγή Carl Orff σε ομάδες παιδιών. Είναι μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας “Ρυθμοί διαλόγου”.