Φωτογραφίες από την πορεία μας στο χρόνο. Φωτογραφίες από την καθημερινότητα στο Ωδείο μας!
"ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ π. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΚΟΥΜΑΣΙΔΗ 9/10/2019 - Απολλώνιο Ωδείο
16898
post-template-default,single,single-post,postid-16898,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

«ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ π. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΚΟΥΜΑΣΙΔΗ 9/10/2019

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στις «Μουσικές Διαδρομές» από τον π. Ελευθέριο Κουμασίδη στο Απολλώνιο Πολιτιστικό Κέντρο (Φερών 16, 4ος όροφος)!

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο πατήρ Ελευθέριος Κουμασίδης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Αίγινα. Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Εκκλησιαστικής σχολής Αθηνών και της Θεολογικής σχολής Αθηνών. Είναι εφημέριος στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγκιστρίου, στη Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης.

Ολοκλήρωσε τις μουσικές σπουδές του στο Απολλώνιο Ωδείο Αθηνών με δασκάλα την κ. Χριστίνα Μύστακα – Δέλλιου από όπου αποφοίτησε παίρνοντας το Πτυχίο και το Δίπλωμα του Πιάνου με βαθμό Άριστα παμψηφεί και έπαινο.

Έχει δώσει πολλές ατομικές συναυλίες κυρίως για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Έχει εμφανιστεί στο διεθνές μουσικό φεστιβάλ Αίγινας με την Ντόρα Μπακοπούλου και έχει λάβει μέρος στο φεστιβάλ του Σαν Τζάκομο στην Μπολόνια της Ιταλίας. Τα τελευταία χρόνια παίρνει μέρος στο φεστιβάλ τεχνών της κωμόπολης Alnmouth στην Β. Αγγλία. Επίσης έχει δώσει ρεσιτάλ στο Ρέθυμνο στην Αίθουσα Πολιτισμού Πρεβελάκης καθώς και στο Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου.