Φωτογραφίες από την πορεία μας στο χρόνο. Φωτογραφίες από την καθημερινότητα στο Ωδείο μας!
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - "Ο Γ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ CABARET & ΤΩΝ MUSICALS ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ" 24/11/2019 - Απολλώνιο Ωδείο
16889
post-template-default,single,single-post,postid-16889,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ – «Ο Γ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ CABARET & ΤΩΝ MUSICALS ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ» 24/11/2019

Το Απολλώνιο Ωδείο με χαρά συμμετέχει στο φετινό Φεστιβάλ «Μικρό Παρίσι των Αθηνών 2019» με θέμα «Cabarets du monde» / Τα καμπαρέ του κόσμου.

«Ο Γιώργος Ψυχογιός αυτοσχεδιάζει πάνω στη μουσική των cabaret και των musicals της εποχής του Μεσοπολέμου»

Ο Γιώργος Ψυχογιός | Yiorgos Psihoyios έχει δώσει ρεσιτάλ αυτοσχεδιασμού στο πιάνο με ιδιαίτερη αναγνώριση από κριτικούς και κοινό και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους μουσικούς και ορχήστρες. Εμφανίζεται σε φεστιβάλ και θέατρα σε όλη την Ελλάδα και ταξιδεύει στο εξωτερικό, σε επιλεγμένα ρεσιτάλ. Τον Ιανουάριο του 2012 παρουσίασε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ένα μοναδικό ρεσιτάλ αυτοσχεδιασμού, στα βήματα του Keith Jarrett, για το οποίο έλαβε πολύ καλές κριτικές.

Με την παρτιτούρα από το συμφωνικό του έργο Μέδουσα συμμετείχε και τιμήθηκε στην 10η Μπιενάλε της Βενετίας (2006), ως ο μοναδικός Έλληνας Συνθέτης, μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη.
To 2014 επιλέχθηκε και συμμετείχε με το έργο του ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στο cd της EBU (European Broadcasting Union) με τίτλο tune in: Jazz, που κυκλοφορεί διεθνώς.

Έχει κυκλοφορήσει τέσσερα cds (Ressurection … A jazz sensation / 2006, Love obsession … A jazz sensation 2 / 2007, The Art of Melancholy / 2011, Yiorgos Psihoyios in Paris / 2013). Για όλα έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους σολίστ της jazz σκηνής.

Ο διάσημος πιανίστας, αυτοσχεδιαστής και συνθέτης, Keith Jarrett, έχει πει για τον Γιώργο Ψυχογιό: “A great pianist and composer! George’s improvisation is an incredible gift of God! An absolute surprise to me”.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, ώρα 19:30
Απολλώνιο Ωδείο (Αριστοτέλους 69, πλ. Βικτωρίας)
Τιμή εισόδου 5 ευρώ
Τηλέφωνο για κρατήσεις 210 881521