Φωτογραφίες από την πορεία μας στο χρόνο. Φωτογραφίες από την καθημερινότητα στο Ωδείο μας!
27-30 Οκτωβρίου "Ο πολεμος των πουλιων" στο Brno. - Απολλώνιο Ωδείο
15902
post-template-default,single,single-post,postid-15902,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

27-30 Οκτωβρίου «Ο πολεμος των πουλιων» στο Brno.

27-30 Οκτωβρίου «Ο πολεμος των πουλιων» στο Brno.

Από τις 27 έως τις 30 Οκτωβρίου βρεθήκαμε στο Brno της Τσεχίας με την ομάδα μελοδραματικής του ωδείου μας και παρουσιάσαμε το έργο «Ο πόλεμος των πουλιών».

Το έργο αυτό προέκυψε ως μίας σύνθεση της «Καντάτας των πουλιών» του Γάλλου συνθέτη του 18ου αιώνα J.B. Matthieu και του βυζαντινού κειμένου «Ο Πουλολόγος», και παρουσιάστηκε σε σκηνική μορφή.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους συνεργάτες μας Μαρία Φραγκή, σκηνοθέτη και Γιάννη Βρυζάκη, μαέστρο για τη δουλειά και προσήλωσή τους.Ευχαριστούμε και τα παιδιά που λάβαν μέρος για την δουλειά, τη δημιουργικότητα και ομαδικότητα που επέδειξαν.
Ευχαριστούμε και την ελληνική κοινότητα της Τσεχίας για τη θαλπωρή και τη φιλοξενία της.
Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες τόσο από την εναλλακτική σκηνή Paradox στο Brno,όσο και από το ανοιχτό εργαστήρι που παρουσιάσαν στον Πανεπιστήμιο του Brno η Μαρία Φρανγκή και ο Γιάννης Βρυζάκης,όσο και από το εξοχικό Ledec , όπου παρουσιάσαμε το έργο μας στην ελληνική κοινότητα.