Φωτογραφίες από την πορεία μας στο χρόνο. Φωτογραφίες από την καθημερινότητα στο Ωδείο μας!
Βιογραφικό Σημείωμα - Παναγιώτης Μεταλληνός - Απολλώνιο Ωδείο
17150
page-template-default,page,page-id-17150,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Βιογραφικό Σημείωμα – Παναγιώτης Μεταλληνός 

 
Γεννήθηκε στην Αθήνα.  Σπούδασε κρουστά συμφωνικής ορχήστρας στο Ωδείο Αθηνών και στο Απολλώνιο Ωδείο, από όπου πήρε το δίπλωμά του και παράλληλα ντραμς στη μουσική σχολή του Νίκου Τουλιάτου.
 
Έχει συμπράξει ως εκτελεστής κρουστών με τις ορχήστρες Κ.Ο.Α., Ε.Ρ.Τ., Ε.Λ.Σ., Χρωμάτων και Καμεράτα, καθώς και με μικρότερα σύνολα, την Sinfonietta Αθηνών, Melody Chambers, Ηχόδραση κ.α.  Έχει συμμετάσχει σε πλήθος ηχογραφήσεων για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση και μεμονωμένα σε ηχογραφήσεις δίσκων άλλων καλλιτεχνών. Έχει συνεργαστεί με την Ένωση Ελλήνων Μουσουργών και ερμηνεύσει έργα των Ιάννη Ξενάκη, Βαγγέλη Παπαθανασίου, Ορέστη Μπαζού και Δημήτρη Χατζή.
 
Ως ντράμερ υπήρξε ιδρυτικό μέλος και μουσικός του συγκροτήματος «Υπόγεια Ρεύματα» κατά την περίοδο 1992-2003 και έχει πραγματοποιήσει σειρά εμφανίσεων σε μουσικές σκηνές και live συναυλίες, πλάι σε διακεκριμένους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Από το 2001-2010 συνεργάστηκε με την Παιδική Σκηνή της Ε.Λ.Σ. Είναι μόνιμο μέλος της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων, μέλος της Φιλαρμονικής Αγίου Δημητρίου και μουσικός της Συμφωνικής Μαντολινάτας Ελλάδας. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει κρουστά και ντραμς στο Απολλώνιο Ωδείο.