Φωτογραφίες από την πορεία μας στο χρόνο. Φωτογραφίες από την καθημερινότητα στο Ωδείο μας!
Βιογραφικό Σημείωμα - Γιάννης Βαρβαρήγος - Απολλώνιο Ωδείο
16678
page-template-default,page,page-id-16678,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Βιογραφικό Σημείωμα – Γιάννης Βαρβαρήγος

 
Ο Γιάννης Βαρβαρήγος γεννήθηκε το 1989 στη Σαντορίνη. Το 2009 αρχίζει να φοιτά στο τμήμα Ελληνικής Μουσικής του Ωδείου Αθηνών μελετώντας λαούτο, από όπου και αποφοίτησε έχοντας μαθητεύσει δίπλα στους Πάρη Περισυνάκη και Στέλιο Κατσιάνη (λαούτο), Χρίστο Τσιαμούλη (Ρυθμολογία, Θεωρία Παραδοσιακής Μουσικής – Μακάμ), και Νίκο Αγγελόπουλο (Αρμονική Συνοδεία).
 
Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, συμμετάσχει στην Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής του Ωδείου Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Τσεκούρα. Έκτοτε εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της Σαντορίνης, σε πανηγύρια των Κυκλάδων και εκδηλώσεις της ελληνικής ομογένειας.
 
Έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Πανταζή, τον Λάμπη Ξυλούρη (Ψαρολάμπης), τον Μανώλη Μπουνταλάκη, τον Κυριάκο Γκουβέντα, τον Χρήστο Τζιτζιμίκα και τον Νίκο Κυριαζή (CD Summer Dreams, 2016). Έχει, επίσης, συμμετάσχει με το μουσικό σχήμα Latinitas Nostra στην όπερα Ορφέας του C.Monteverdi σε Διεύθυνση Μάρκελλου Χρυσικόπουλου (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 2017), στο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Θήρας (2012-σήμερα) και σε μουσικές εκδηλώσεις στο Santorini Arts Factory (2017).