Φωτογραφίες από την πορεία μας στο χρόνο. Φωτογραφίες από την καθημερινότητα στο Ωδείο μας!
Βιογραφικό Σημείωμα - Κατερίνα Νταμάνη - Απολλώνιο Ωδείο
17044
page-template-default,page,page-id-17044,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Βιογραφικό Σημείωμα – Κατερίνα Νταμάνη

 
H Κατερίνα Νταμάνη είναι μουσικός με ειδίκευση στην Μουσική Παιδαγωγική και Ψυχολογία της Μουσικής του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου πανεπιστημίου, καθώς και πτυχιούχος κλασικού τραγουδιού. Έχει εργαστεί ως μουσικοπαιδαγωγός σε σχολεία, καλλιτεχνικά εργαστήρια, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και παιδικούς σταθμούς καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο ηλικιακό εύρος παιδιών από 8 μηνών έως 18 ετών. Παράλληλα, έχει εργαστεί ως μουσικός με άτομα τρίτης ηλικίας με Alzheimer σε γηριατρικές και ψυχιατρικές δομές. Έχει επιμεληθεί και προετοιμάσει διάφορες παιδικές μουσικοθεατρικές παραστάσεις ενώ υπήρξε μέλος της ομάδας “Δον Ηχώτες”, η οποία δημιούργησε το μουσικό παιδικό βιβλίο-CD “Κρατήσου πάνω μου”.
 
Ως μονωδός και χορωδός έχει τραγουδήσει σε συναυλίες κλασσικής και σύγχρονης μουσικής και έχει συμμετάσχει σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με μαέστρους όπως Δημήτρης Κτιστάκης, Andre van der Merwe, Μιράντα Καλδή, ενώ έχει συμμετάσχει στο Festival Junger Künstler του Bayreuth της Γερμανίας, με το Φωνητικό Σύνολο του Ι.Π.