Φωτογραφίες από την πορεία μας στο χρόνο. Φωτογραφίες από την καθημερινότητα στο Ωδείο μας!
Βιογραφικό Σημείωμα - Ζωή Δημοπούλου - Απολλώνιο Ωδείο
17038
page-template-default,page,page-id-17038,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Βιογραφικό Σημείωμα – Ζωή Δημοπούλου

 
Η Ζωή Δημοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996. Ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές στο πιάνο και στα ανώτερα θεωρητικά στο ωδείο «Μαξ Χάλλεκερ». Είναι πτυχιούχος μουσικός με ειδίκευση στη Μουσική Παιδαγωγική και Ψυχολογία της Μουσικής, από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου καθώς και πτυχιούχος πιάνου και αρμονίας.
 
Ως μέλος του Φωνητικού Συνόλου του Ι.Π. έχει εμφανιστεί σε σημαντικούς χώρους όπως Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, Βασιλική του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό κ.α. Ακόμη, είχε την ευκαιρία να λάβει μέρος σε αξιόλογα πρότζεκτς όπως «Οι διδυμάνες»- Δήμητρα Τρυπάνη, «Δεύτερη λατινική λειτουργία»- Νικόλαος Χαλικιόπουλος Μάντζαρος), «Ο Υποψήφιος» – Σπυρίδων Ξύνδας, κ.α.
 
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μουσικής παιδαγωγικής και διεύθυνσης παιδικής και νεανικής χορωδίας με τους Clare Hall, Ολυμπία Αγαλιανού, Doreen Rao, Yoshihisa Matthias Kinoshita, Joy Hill. Έχει διδάξει μουσικοκινητική σε βρέφη και νήπια στην Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας, μουσική στο Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας, καθώς και μουσική στο Οικοτροφείο “Ναυσικά” και στο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων “Η Πλατυτέρα”.